Boek nu rechtstreeks

Parking

Er is gratis parking voor de deur (blauwe zone). De blauwe zone is geldig van 9u tot 18u. Na 18u is het in Ieper overal vrij parkeren zonder beperking tot 9u ’s ochtends. Als je je blauwe schijf zet, dan ben je goed voor 2 uur. Daarna kun je je schijf verzetten en gewoon blijven staan op je plaats. Dan ben je opnieuw goed voor 2 uur. Meestal kun je vrij makkelijk parkeerplaats vinden vlakbij het huis.

Als je meerdere voertuigen hebt, kun je je ook parkeren op een altijd gratis randparking op 300m (de Leopold III-laan). Daar is altijd plaats en er is geen tijdslimiet.

Op 300m is er ook privéparking mogelijk aan 20 euro/24u. Echter maken daar weinig mensen gebruik van. Ieper is een kleine stad, waar parkeren op straat relatief veilig is. Die parking heet Indigo Parking Menenpoort, gelegen in de Sint-Jacobsstraat 15.

We beschikken over een kleine garage. Echter is die niet geschikt voor auto’s of moto’s. De garage wordt gebruikt voor de wasmachine, droogkast en extra bergruimte. Er kunnen bijvoorbeeld eigen fietsen worden geplaatst. 

Locatie