Previous slide
Next slide
Boek nu rechtstreeks

Welkom in deze plezante vakantiewoning te ieper.

Birdsonghouse heeft 4 slaapkamers.

Deze vakantiewoning ligt op 350m van de Menenpoort en de Grote Markt. Je kijkt pal op de groene strook van de Vestigingen. Je kunt er de vogeltjes horen fluiten. 

Beneden (115m²) is er een verzorgd privéterras, een volledig uitgeruste keuken (met fornuis, borden, glazen, bestek, potten en pannen, koffiezetapparaat (filter en Nespresso)), een living met smarttv en een toilet. Verder is een wasmachine en droogkast in de kleine garage (enkel geschikt als fietsenstalling, te klein voor auto’s).

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers. De badkamers bevatten 2 douches, 1 ligbad, dubbele lavabo, enkele lavabo, toilet en haardroger.

Op de tweede verdieping bevindt zich een loft. De totale vloeroppervlakte van de beneden, eerste en tweede verdieping is 240m².

Bovendien is er gratis parking voor de deur. (blauwe zone)

Een beperkt aantal huisdieren zijn toegelaten aan 30 euro/huisdier voor de duur van het verblijf.

Er is gratis en stabiele wifi in het ganse huis.

Vincent

Vincent

Ik ben opgegroeid in Ieper in 1978. Samen met mijn allerliefste, Iwona, baten we het Ambrosiahotel uit sinds 2008. Na een tijdje waren we aan een nieuwe uitdaging toe en in 2019 is het Birdsonghouse erbij gekomen. 

Iwona

Ik ben opgegroeid in Polen. Als student heb ik talrijke vakanties doorgebracht in België voor studentenjobs. Na mijn studies ben ik naar België gekomen om voltijds Nederlands te leren. In dat jaar heb ik Vincent ontmoet… Nu zijn we gelukkig getrouwd en hebben we een tweeling van 2008.